Van 12-7 t/m 4-8 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie!!

DHL

Wij werken standaard met DHL om onze pakketten en pallets bij u af te leveren. Nadat wij uw bestelling aangeboden hebben bij DHL sturen zij u een e-mail met een volgcode en de verwachte leverdatum. Zij leveren pakketten uit van maandag t/m zaterdag bij particulieren en van maandag t/m vrijdag bij zakelijke adressen. Als u niet thuis bent laten zij een bericht bij u achter en proberen ze de volgende werkdag de zending bij u af te leveren. 

Mocht er iets mis gaan met de uitlevering van uw bestelling neem dan contact met ons op. Wij gaan vervolgens samen met DHL kijken hoe wij het probleem voor u kunnen oplossen.

Gratis levering

Wij bieden gratis levering aan in Nederland, België en Duitsland. Daarbij maken wij onderscheid tussen:
- particulieren en zakelijke afnemers
- pakketlevering (tot 31,5 kg), palletlevering (tot 1000 kg) en lengtetransport (buis) 

Particulieren:
- Pakketlevering tot 31,5 kg is gratis in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale besteding van 100,- € (incl. BTW)
- Palletlevering tot 1000 kg is gratis in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale besteding van 400,- € (incl. BTW)
- Lengtetransport is gratis in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale besteding van 600,- € (incl. BTW)

Zakelijke afnemers:
- Pakketlevering tot 31,5 kg is gratis in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale besteding van 200,- € (excl. BTW)
- Palletlevering tot 1000 kg is gratis in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale besteding van 600,- € (excl. BTW)
- Lengtetransport is gratis in Nederland, België en Duitsland vanaf een minimale besteding van 800,- € (excl. BTW)

Voor alle andere landen en vormen van transport brengen wij ten aller tijde transportkosten in rekening, tenzij anders overeen gekomen. 

Afhalen

U kunt goederen bij ons afhalen in Nuenen. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen is raadzaam om de gewenste goederen via onze website te bestellen en bij het afronden van uw bestelling te kiezen voor 'afhalen in de winkel'. U kunt er vervolgens voor kiezen om de betaling al via onze website af te handelen, dan wel contant (of per pin) bij levering te betalen.