Kempkes Waterpompen

Wij zijn een no-nonsense handelsfirma in waterpompen, beregeningsmaterialen en alle mogelijke toebehoren aan zakelijke afnemers en particulieren. Naast onze webshop kunt u ons ook in onze bedrijfshal in Beek en Donk bezoeken, maar omdat we geen detaillist zijn hanteren we beperkte openingstijden. Zo kunnen wij ons optimaal concentreren op onze sterke punten en u maximaal van dienst zijn. Bekijk onderaan op deze website voor de mogelijke bezoektijden!

Importeur

Om kwaliteit tegen een scherpe prijs te kunnen garanderen, importeren wij rechtstreeks pompen en diverse toebehoren van Europese fabrikanten.

Exa Pumps is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van 4" tot 12" bronpompen in RVS, gietijzer en op aanvraag in brons. Zij produceren een hoogwaardig en betrouwbaar product en zijn tevens gespecialiseerd in aansturing via zonnepanelen. Wij hebben hun 4" en 6" RVS pompen standaard op voorraad in combinatie met olie- en water gevulde motoren (230V en 400V) en bijbehorende schakelkasten. 

PST Technology is een klein en hoogst gespecialiseerde fabrikant van 3", 4" en 6" bronpompen met een unieke feature: een zandbestendigheid van 800 gram/m3. Deze bronpompen zijn uiterst geschikt voor bronnen zonder filterbuis. 

Speroni is een Italiaanse waterpompenfabrikant met een compleet gamma van centrifugaalpompen, (industriële) dompelpompen, meertrapspompen en toebehoren zoals frequentieregelaars. Zij hebben voor de meest uiteenlopende vraagstukken een passende oplossing.

En nog veel meer...

Naast onze eigen import leveren wij producten van LEO, Pedrollo, Simaco, APP, Dreno, Arven, Franklin, CRI, Hunter, Rainbird, SIME, Komet, Tecno Plastic, VDL, GeKa en nog meer toonaangevende merken zodat we een oplossing kunnen bieden voor al uw pomp- en beregeningsvraagstukken.