Van 12-7 t/m 4-8 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie!!

Kempkes Waterpompen

Wij zijn een no-nonsense groothandel in waterpompen, waterpomp toebehoren en beregeningsmaterialen aan zakelijke afnemers en particulieren. Naast onze webshop kunt u ons ook in onze bedrijfshal in Nuenen bezoeken, maar omdat we geen detaillist zijn is dit alleen mogelijk op afspraak!!. Zo kunnen wij ons optimaal concentreren op onze sterke punten en u maximaal van dienst zijn.

Importeur

Om kwaliteit tegen een scherpe prijs te kunnen garanderen, importeren wij rechtstreeks pompen en diverse toebehoren van Europese fabrikanten. 

Exa Pumps is een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van 4" tot 24" bronpompen in RVS, gietijzer en op aanvraag in brons. Zij produceren een hoogwaardig en betrouwbaar product en zijn tevens gespecialiseerd in aansturing via zonnepanelen. Wij hebben hun 4" en 6" RVS pompen standaard op voorraad in combinatie met olie- en water gevulde motoren (230V en 400V) en bijbehorende schakelkasten. 

FIPS is een Italiaanse waterpompenfabrikant gespecialiseerd in (industriële) dompelpompen. Zij maken rioolpompen t/m 185kW en kunnen deze op aanvraag van de eindgebruiker voorzien van hoog rendement motoren, verschillende sensoren en hoogwaardige dichtingen. 

Conforto is een Italiaans familiebedrijf gespecialiseerd in centrifugaalpompen en industriële dompelpompen. Zij maken een 100% Italiaans topproduct waarbij betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat.

MAC3 is een Italiaanse fabrikant van vlotters, drukschakelaars, pompsturingen en niveauregelaars. Zij zijn de absolute top in dit vakgebied en leveren materialen aan praktisch alle gerenommeerde pompfabrikanten.

En nog veel meer...

Naast onze eigen import leveren wij producten van Pedrollo, Franklin, Hunter, Rainbird, VDL, GeKa en nog meer toonaangevende merken zodat we een oplossing kunnen bieden voor al uw pomp- en beregeningsvraagstukken.

Wij streven er naar om alleen maar producten van Europese bodem te leveren. Dit heeft simpelweg te maken met kwaliteitsgarantie en ecologische footprint.

Installateur?

Plaats je met grote regelmaat pompen? Neem contact met ons op voor een compleet vrijblijvend voorstel!