Van 12-7 t/m 4-8 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie!!

SSL, het slotje in de adresbalk

Alle data die u verstuurt naar onze website is versleuteld via SSL zodat wij ten aller tijde en bij iedere handeling de optimale veiligheid kunnen bieden. Natuurlijk valt de afhandeling van uw betaling hier ook onder. Ziet u geen 'slotje' in de adresbalk van uw browser, controleer dan a.u.b. het webadres en neem bij twijfel direct contact met ons op! 

Ideal, Bancontact, Sofort en de PaySafeCard

U kunt bij ons betalen met IDeal (NL), Bancontact (BE), Sofort (BE, AT, CH, DE, IT & NL) en de PaySafeCard. Deze betalingen worden voor ons afgehandeld via beveiligde betaalomgeving van Targetpay/Digiwallet. De informatie die wij naar hen doorsturen wordt alleen gebruikt voor de afhandeling van uw betaling en niets anders! 

PayPal,VISA en MasterCard

U kunt bij ons ook betalen via PayPal, Visa en MasterCard. Al deze betalingen worden verwerkt via de site van PayPal. PayPal biedt aankoopbescherming, de mogelijkheid om met uw eigen valuta te betalen en een snelle, betrouwbare afhandeling van uw betaling. De transactiekosten voor het gebruik van PayPal nemen wij voor onze rekening.

Contant en/of pin betalingen

Als u bij ons goederen komt afhalen dan kunt u deze contant of per pin betalen. Hou er wel rekening mee dat wij geen detaillist zijn en maar heel beperkt wisselgeld in huis hebben. Als u dus contant wenst te betalen, zorg er dan a.u.b. voor dat u zo gepast mogelijk kunt betalen.