PM-5 drukschakelaar

  • Drukschakelaar
  • 230 Volt
  • Max. 16 ampère
  • Instelbaar tussen 1,0 en 5,0 bar
  • 1/4" achteraansluiting binnendraad
€ 17,50

(Incl. BTW)

Op voorraad | Merk: ItalTecnica| EAN: 8032738641899

Omschrijving

Italtecnica PM5 drukschakelaar om uw pomp in- en uit te schakelen op basis van een ingestelde druk.

Het schakelgebied ligt tussen de 1,0 en 5,0 bar en is makkelijk aan te passen. De schakelaar heeft een 1/4" binnendraads schroef aansluiting en kan een pomp tot maximaal 16 ampère schakelen.

Belangrijkste kenmerken:

Betrouwbare prestaties: de PM5 drukschakelaar is ontworpen om consistente en betrouwbare prestaties te leveren. Het bewaakt en regelt nauwkeurig de waterdruk, zodat uw systeem soepel blijft werken. 

Duurzame constructie: deze drukschakelaar is gebouwd om lang mee te gaan en is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid op de lange termijn en weerstand tegen slijtage worden gegarandeerd, zelfs in veeleisende omgevingen.

Eenvoudige installatie: de drukschakelaar is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en kan snel en moeiteloos worden geïnstalleerd. Hij wordt geleverd met duidelijke instructies, waardoor hij geschikt is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Instelbare drukinstellingen: pas de drukinstellingen aan uw specifieke behoeften aan. Of u nu een hoger of lager drukbereik nodig heeft, onze schakelaar kan eenvoudig worden aangepast tussen 1 - 5 bar voor maximale veelzijdigheid.

Brede compatibiliteit: deze drukschakelaar is compatibel met een verscheidenheid aan eenfasige waterpompsystemen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor residentiële, agrarische en industriële toepassingen.

Energiezuinig: door de optimale druk te handhaven, helpt onze schakelaar u energie te besparen, uw energierekeningen te verlagen en tegelijkertijd de levensduur van uw waterpomp te verlengen.

Dit product wordt onbekabeld geleverd!

Productdetails

Volt
230 Volt
Max. druk (bar)
5,0 bar
Materiaal
Kunststof

Je bent misschien ook geïnteresseerd in